تفاوت انواع برندهای ایمپلنت کدامند؟
تفاوت انواع برندهای ایمپلنت کدامند؟
تفاوت انواع برندهای ایمپلنت کدامند؟
کسانی که شرایط زیر را دارند، احتمال موفقیت ایمپلنت دندان در آنها بیشتر است:
مشکلات یا عوارض مربوط به جراحی کاشت ایمپلنت ممکن است اندکی پس از درمان یا سالها پس از آن بروز نماید. عوارض اولیه معمولا ظرف سه تا چهار ماه پس از عمل پدیدار می شوند. بهترین دکتر ایمپلنت در رشت اگر چه درد و ورم پس از عمل کاشت ایمپلنت کاملا طبیعی است، اما باید حواستان به شدت و طول مدت آن و یا هر علائم دیگری که ایجاد می شوند باشد تا اگر عوارضی ایجاد شده به موقع بتوانید آن را برطرف کنید.
عفونت ممکن است در حین جراحی یا پس از آن ایجاد شود. عواملی که احتمال عفونت را افزایش می دهند عبارتند از بیماریهای خود ایمنی، سیگار و ضعیف بودن بهداشت دهان.
حرکت کردن ایمپلنت حتی در مقیاس میکروسکوپی باعث می شود دیگر استخوان به ایمپلنت جوش نخورد. زمانی این اتفاق می افتد که ایمپلنت ثبات اولیه کافی ندارد یا فشاری بر آن وارد آمده است. این اتفاق در روش ایمپلنت فوری بیشتر رخ می دهد. معمولا تاج مصنوعی (مانند روکش دندان) پس از جوش خوردن ایمپلنت و استخوان، متصل می شود تا از نتیجه اطمینان حاصل شود. اما گاهی اوقات ممکن است روش ایمپلنت فوری به کار گرفته شود که در آن تاج مصنوعی دندان بلافاصله پس از جایگذاری پایه، روی آن سوار می شود. در این صورت ممکن است بر ایمپلنت فشار وارد بیاید و در نتیجه با شکست مواجه شود. دندانپزشک باید بتواند درست پیش بینی کند که ایمپلنت فوری برای بیمار مناسب است یا نه.
اگر علیرغم ناکافی بودن استخوان اقدام به کاشت ایمپلنت شده باشد، استخوان کافی برای پشتیبانی وجود ندارد در نتیجه ممکن است ایمپلنت به استخوان جوش نخورد و درمان ناموفق شود.
در صورتی که به آلیاژ تیتانیوم آلرژی داشته باشید، اگر ایمپلنت تیتانیومی بگذارید درمان با شکست مواجه می شود. علائم آلرژی شامل ورم، از دست دادن یا کاهش حس چشایی و گاهی حس مورمور شدن یا گزگز می باشد. اگر به تیتانیوم آلرژی داشته باشید میتوانید از ایمپلنت زیرکونیا استفاده کنید.
کارهایی که انجام می دهید میتوانند بر درصد موفقیت کاشت ایمپلنت تاثیر بگذارند. اگر توصیه های دکتر خود را جدی نگیرید و رعایت نکنید مثلا زمانی که گفته است غذاهای سفت و جویدنی نخورید، این نکته را نادیده بگیرید، ممکن است نتیجه مطلوبی دریافت نکنید.
همچنین اگر از برندهای با کیفیت ایمپلنت دندان استفاده نشود ممکن است به زودی دچار شکست شود.
بله. عمل جراحی کاشت ایمپلنت دندان ممکن است در ابتدا موفق به نظر برسد و حتی تا چند سال همه چیز خوب باشد اما عوارضی در دراز مدت به وجود بیاید. از جمله عوارضی که ممکن است بعدها دیده شود عبارتند از:
پیوند استخوان فک (برای کاشت ایمپلنت دندان) چیست؟
پیوند استخوان فک (برای کاشت ایمپلنت دندان) چیست؟
سه روش برای انتخاب دوربینی مناسب
اولین پرینتر در قرن نوزدهم توسط چارلز بابیچ ابداع شد. با این حال، تا سال 2000 وجود همچین دستگاهی خیلی شناخته شده نبود. تعمیر پرینتر کانن در سال 1968 اولین پرینتر الکترونیکی EP-101 توسط یک شرکت ژاپنی اختراع شد.
پرینترها هم، مانند همهی تکنولوژیها سیر تکاملی رو طی کردن. در اوایل مسیر تکامل، پرینترهای ماتریسی سوزنی دیده میشن که متن و گرافیک رو با هم ترکیب میکردن و خروجی بیکیفیتی رو تحویل کاربر میدادن.
بعدها، پلاترها وارد بازار شدن، که برای نقشهکشها خیلی پیشرفت خوبی بود. شرکت HP اولین شرکتی بود که پرینترهای لیزری رو وارد بازار کرد. ورود پرینترهای لیزری به بازار انقلابی در انتشارات رومیزی بود.
دیگه امروزه خیلی از چاپگرها میتونن با اون کیفیتی که میخواین، عکسها رو براتون چاپ کنن. دلیل این کیفیت اینه که DPI پرینترهای جدید، خیلی بالاست. DPI، همون تعداد نقاطیه که در هر اینچ تصویر چاپ میشه؛ که هر چی بیشتر باشه بهتره.
پرینتر چیست؟
پرینتر یا چاپگر، یک دستگاه جانبی خروجی سخت افزاریه. اصل کار پرینتر اینه که یک سند دیجیتالی رو به یک سند فیزیکی تبدیل کنه. حالا این سند، میتونه متن باشه، تصویر باشه، یا هم متن باشه هم تصویر. برای پرینت گرفتن از یک سند، کافیه سند رو باز کنید، از منوی file روی گزینه print کلیک کنید.
چاپگرهای سه بعدی و دو بعدی هم داریم. از چاپگرهای سه بعدی برای ایجاد اشیای فیزیکی سه بعدی استفاده میشه. چاپگر دو بعدی هم، همون چاپگرهای متن و عکس هستن.
اگرچه این روزها بیشتر از دو نوع چاپگر وجود داره، اما چون هدف ما توی این مقاله آشنایی بیشتر شما با پرینترهاست، انواع دیگهی پرینترهای رو هم آوردیم.
حالا وقتشه که ببینیم هرکدوم از این پرینترها چی هستن و به چه دردی میخورن؟
توی مقالهی پرینتر جوهر افشان چیست، توضیحات مفصلی در مورد این دسته از پرینترها دادیم. اما برای اینکه این مقاله هم تکمیل بشه، خلاصهای از توضیحات این چاپگرها رو هم اینجا میاریم.
پرینترهای جوهرافشان، یک دسته از پرینترهای محبوب کاربران خونگیه. روش کار این پرینترها اینه که با پاشیدن جوهر روی کاغذ، کاراکترها رو چاپ میکنه. پرینتر جوهر افشان یک فیدر کاغذ، کارتریج جوهر، و هد چاپ داره.
کارتریج، منبع تامین رنگ پرینتره. جوهر توی کارتریج ذخیره میشه. برای چاپ اسناد رنگی، از جوهر موجود در کارتریج که حاوی رنگهای آبی، قرمز، زرد و رنگهای سیاه و سفیدن، استفاده میشه.
این نوع چاپگرها، توانایی ایجاد تصاویر با کیفیت بالا رو به کمک رنگهای زنده دارن. بهعلاوه، چاپگرهای جوهر افشان در مقایسه با سایر چاپگرها مقرون بهصرفهتر و استفاده از اونها آسونتره. یادتون باشه چاپگرهای جوهر افشان برای چاپ عکس خیلی بهتر از بقیه چاپگرا هستن.
پرینترهای لیزری در سال 1971 اولین بار معرفی شدن. این پرینترها برای چاپ کردن یک سند دیجیتالی از فناوری لیزری یا ضربهای استفاده میکنند. زمانی که یک سند دیجیتالی بهعنوان ورودی به پرینتر داده میشه، پرتوی لیزری با کمک بارهای الکتریکی، سند رو روی درام روکشدار سلنیوم میکشه. وقتی درام شارژ میشه، تونر (حاوی پودر جوهری خشک) غلت میخوره. جوهر تصویری که روی درام شارژ شده رو با درام ترکیب میکنه. سپس با گرما و فشار، تصویر روی کاغذ چاپ میشه. بعد از چاپ، تونر اضافی جمع میشه و بار الکتریکی خارج میشه.
بیشتر پرینترهای لیزری تک رنگ هستن؛ اگر تک رنگ نباشن، خیلی گرونن.
همونطور که متوجه شدید، فرقی که بین پرینتر جوهر افشان و لیزریه، اینه که جوهر پرینتر لیزری خشکه ولی جوهر پرینتر جوهر افشان مایع. چاپگر جوهر افشان، تقریبا ده برابر گرونتر از چاپگر لیزریه و بعد از خرید هم هزینهی زیادی داره، چراکه جوهرش مدام باید عوض بشه.
اگر کاغذی مرطوب باشه، چاپگر جوهر افشان سند رو محو چاپ میکنه؛ اما چاپگر لیزری به صورت واضح چاپ میکنه. چاپگر جوهر افشان زیاد به درد چاپ سند متنی نمیخوره، در حالیکه چاپگر لیزری بهتر میتونه اسناد متنی رو چاپ کنه.
مهندس صنایع زن یا مرد که نسبت به سایر کارشناسان مهندسی با گستردگی و تنوع کاری بیشتری با مسایل میدان اجرا همراهی میکند، از یک سو تمرکز تخصصی بر مبنای مهندسی و فناوری داشته، و از سویی دیگر بر روشهای علمی افزایش بهرهوری و کارآیی و تغییر در فناوری نظامهای خدماتی و تولیدی با استفاده از ابزارهای مدلسازی، بهینهسازی و شبیهسازی تسلط دارد. ویژگی بین رشتهای و تنوع تواناییهای این رشته مهندسی که به طور روز افزون مطلوبیت تخصص مییابد، سبب شده ظرف سالهای اخیر این رشته جایگاه اجتماعی خویش را از منظر علاقمندان ورود به دانشگاه ایران از رتبه نهم، به اول و دوم بدل نماید.مشاوران برتر این حسن استقبال سبب ورود علایق، ظرایف و تواناییهایی به این رشته شده و به شدت باعث توسعه و تحول در آن گردیده است.
در دنیا در حال حاضر فرآیند مشابهی در مورد این رشته در حال روی دادن است، به طوری که میتوان سه نوع برخورد اجتماعی متفاوت نسبت به این رشته را مشاهده نمود:
۱. کاملا سنتی و صرفاً در حوزه کارسنجی و بهینهسازی تلاشها
۲. متکی به بهرهوری از طریق زدودن نارساییها و استفاده هوشمندانه از امکانات
۳. در راستای استفاده از ابزارهای تحلیلی برای دستیابی به قابلیت اطمینان بالاتر
تحصیل کرده ایرانی این رشته همچون تحصیل کردههای دیگر نقاط دنیا که از توانمندی صنعتی بالاتری برخوردار هستند، به تواناییهایی چون طرح و برنامهریزی سختافزاری و نرمافزاری خرد و کلان، امکانات و تجهیزات، ایجاد و هدایت سیستمهای کنترل و تضمین، کنترل پروژه، موجودی و مسایل مالی، مکانیزمهای سنجش کار و زمان و پژوهشهای مختلف عملیاتی مجهز میباشد.
از مسایل جزء دنیای اجراء نظیر تخصیص و تقسیم کار روزانه افراد، ماشینآلات و تجهیزات و بهبود روش گرفته، تا بازسازی نظامهای موجود، ایجاد نظامهای اطلاعاتی برای تصمیمگیریهای مدیریت، ابعاد اقتصادی و استفاده از ابزارهای ریاضی برای تسهیل در تصمیمگیریها، همه و همه در حوزه تلاشهای این کارشناسان قرار میگیرد. او علاوه بر اینکه در بخشهای صنعتی در حرفه خویش فعال است، بسته به طبیعت کاری در اکثر رشتههای اجرایی غیرصنعتی نقشهای محوله را نحو موثری ایفا مینماید.
مهندسی صنایع رشتهای است که با طراحی، بهبود و پیادهسازی سیستمهای یکپارچهای از افراد، مواد، اطلاعات، تجهیزات و انرژی مرتبط است. این رشته بر پایه دانش تخصصی و تبحر در علوم ریاضی، طبیعی، اجتماعی و نیز قوانین و روشهای تجزیه و تحلیل مهندسی و طراحی بنا نهاده شده است تا به کمک این علوم و قوانین، به تعیین، پیشبینی و ارزیابی نتایج حاصل از سیستمهای یکپارچه بپردازد.
با گذشت زمان و توسعه کارخانهها، نیاز به روشهای علمی برای مدیریت این گونه واحدها افزایش یافت و بدینسان زمینههای لازم به منظور شکلگیری و ظهور مهندسی صنایع فراهم آمد.
توسعه ابتدایی رشته مهندسی صنایع، ارتباطی جدایی ناپذیر با فعالیت گروهی از محققین اواخر قرن نوزدهم دارد.
شخصی که او را پدر مدیریت علمی و مهندسی صنایع میشناسیم، فردریک تیلور (۱۸۵۶،۱۹۱۵) است. وی که یک مهندس مکانیک بود، در طول فعالیت خود در صنایع فولاد سازی، روش بهتری را برای انجام فعالیتهای کاری کارگران پایهگذاری کرد و به این ترتیب به عنوان اولین فردی که یک تئوری کامل در اصول مدیریت و مطالعه روش را پایهگذاری و تکمیل کرده، شناخته شد.
زمانی که تیلور به عنوان سرکارگر در شرکت فولادسازی میدویل فعالیت میکرد، ابتدا شروع به بررسی و حل مسائلی از قبیل بهترین روش انجام کار و شناسایی عناصر کاری کرد.
چند سال بعد که او در صنایع فولاد بتهلم مشغول فعالیت بود، مطالعه مشهوری در زمینه روش انجام کار در معدن سنگ انجام داد. تعداد ۴۰۰ تا ۶۰۰ کارگر مشغول جابجا کردن سنگ بودند. وی با مطالعه اندازه بیلها و مقدار موادی که با هر بیل میتوانستند جابجا شوند، به این نتیجه رسید که اگر هر بیل ۵/۲۱ پوند بار را جابجا کند، مقدار موادی که در روز جابجا میشود بیشترین مقدار ممکن خواهد بود. بدینوسیله این امکان فراهم شد که در طول سه روز بدون کاهش حجم تولید، تعداد کارگران تا ۱۴۰ نفر کاهش یابد. با این روش هزینه استخراج از ۷تا۸ سنت در تن به ۳تا۴ سنت در تن کاهش یافت.
یکی دیگر از کارهای بزرگ تیلور در بتهلم بارکردن آهن خام روی واگنهای باری بود. برای این کار نیاز بود که کارگر آهن خام را از یک توده روی زمین برداشته، روی یک تخته شیبدار حرکت دهد و درون واگن خالی کند. تیلور با مطالعه عمیق این مجموعه ساده حرکات، توانست برنامه زمانی برای انجام هر فعالیت ارائه دهد و دستمزد روزانه کارگران را براساس میزان کار انجام شده و نه بصورت روزانه پرداخت کند. با به کاربردن روش جدید هرکارگر ماهر و قوی ۴۷ تن آهن خام را در روز جابجا میکرد و۸۵/۱ دلار دریافت میکرد در حالی که قبلا به طور متوسط۱۲ تن آهن خام جابجا میشد و به هر کارگر ۱۵/۱ دلار پرداخت میشد. کارگران در ابتدا به مخالفت با دیدگاه تیلور پرداختند اما بعد از مطرح نمودن یک سیستم پرداخت تشویق نقدی آنان نیز با تیلور همراه شدند.
در آن هنگام تیلور به پیشرفتهای مهمی در روشهای انبارداری و استاندارد کردن شغلها دست یافت. وی به کمک گانت توانست دستمزد کلیه کارهای تولیدی را بر مبنای میزان تولید تدوین کند.
آخرین کتاب تیلور، اصول مدیریت علمی اولین تلاش در جهت ترسیم یک فلسفه مدیریت است. او اولین فردی بود که سعی داشت با مرتبط نمودن و شناساندن عناصر مختلف مدیریت، به مفهومی همگون دست یابد. فرمول او برای به حداکثر رساندن سطح تولید شامل سه عنصر کار مشخص، زمان مشخص و روش مشخص است که این فرمول از مفاهیم پایه مهندسی صنایع است. نویسندهای به نام جیمزچاپمن، نقش بینظیر تیلور را به صورت زیر عنوان نموده است:
۱. تعیین علمی استانداردهای کار.
۲. سیستم پرداخت دستمزد بر مبنای یک استاندارد از میزان کار انجام شده توسط هر کارگر.
۳. ریاست وظیفهای.
۴. انقلاب فکری که تیلور آن را پیشنیاز برپایی و اجرای مدیریت علمی میدانست.